Terveiset Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsästä!

2.1.2017

Haluatko lähteä kokeilemaan uutta harrastusta? Näpsässä pääset tutustumaan käsityöhön monipuolisesti ja tutustumaan eri materiaaleihin ja menetelmiin. Tekemisessä tärkeintä on kekseliäisyys ja rohkeus kokeilla uusia asioita.

Tarjoamme taiteen perusopetuksen laajaa oppimäärää, joka on osa Suomen koulutusjärjestelmää. Opetus- ja kulttuuriministeriön Kärkihanke mahdollistaa sinulle tulla kokeilemaan uutta harrastusta. Hankkeen myötä uusille yläkouluikäisille oppilaille Näpsän koko kevätlukukausi maksaa 73 € sekä materiaalimaksu 44 €.

Näpsään voit hakea osoitteessa https://napsa.starsoft.fi/ -> nuoret

Loppukeväästä voit päättää, ilmoittaudutko oppilaaksi jatkuvaan ja etenevään käsityön taiteen perusopekseen.

Perusopetuksen ryhmissä vapaita oppilaspaikkoja yläkouluikäisille on seuraavasti:

Hervanta (Taitokeskus Hervanta)

ma 15.15-17.30