Joulun odotuksen haastattelu

21.12.2017

Juhlitteko itsenäisyyspäivää luokassa? Melkein kuukaan ei juhlinut, mutta meidän yhteisessä itsenäisyyspäivän juhlissa juhlittiin yhdessä. Koko koulun yhteisessä itsenäisyyspäivänjuhlassa lauloimme yhteisiä lauluja ja yläkoululaiset esittivät meille esityksiä. Alakoululaiset lukivat runoja ja tanssivat.

Miltä tuntui, kun Suomi täytti 100 vuotta? Kaikista tuntui äärimmäisen mukavalta.

Onko teillä joulukalenteri luokassa? Kaikilla oli joulukalenteri ja joillain oli jopa kaksi joulukalenteria.

Miten teidän joulukalenteri toimii? Kaikilla joulukalenterit toimivat eri tavalla. Esimerkiksi meidän luokan kalenterissa saa karkin ja siinä keksitään tonttujumppaliikkeitä. Muilla luokilla on esimerkiksi vahvuuskalenteri, kirjakalenteri ja joulusukkakalenteri.

Tekijät: 3c:n Ayda ja Helvi haastattelivat alakoululaisia​